Boek nu jouw homeparty en organiseer een leuke avond of namiddag met jouw vriendinnen!

Wat kan je verwachten van een 82Dress homeparty?

  •  Een gezellige avond onder vriendinnen/collega's/familie/... met een exclusieve kijk op de nieuwste collectie van 82Dress. 
  • Professionele hulp van een kleurenconsulente, die jullie graag helpt met stijl- en kleuradvies op maat. 
  • Leuke outfits gegarandeerd, waarmee je achteraf kan mee gaan pronken :) 

 

Hoe gaat dit in zijn werk? 

U legt met 82Dress een datum vast voor een homeparty en u nodigt minimum 8 vriendinnen uit die de avond komen bijwonen.

82Dress helpt jou bij de opzet van jouw homeparty. Al jouw vrienden worden uitgenodigd via een facebook event en/of per mail. De inhoud van de events en mails wordt door 82Dress bepaald. We geven je ook een document met tips & tricks, wat een sterke leidraad is voor de opzet van een 82Dress homeparty.

82Dress komt bij jou met de volledige collectie. Jouw genodigden en jij krijgen een presentatie in groep, worden deskundig door de stukken geleid en kunnen achteraf passen en de kledij onmiddellijk uit voorraad aankopen. Je kan cash of met een betaalkaart betalen.

82Dress adviseert voor de set-up de nodige sfeer te creëren. Om een idee te krijgen van hoe zo'n event eruit ziet, kan je hieronder sfeerbeelden bekijken van enkele afgelopen events en homeparties.

Voor de gastvrouw zijn speciale voorwaarden voorzien, zodat niet alleen uw vriendinnen, maar ook jij nog lang zal nagenieten van een leuke fashionavond.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via mail of via onze socials!

Overtuigd en klaar om jouw homeparty te boeken? Laat het ons weten via mail of telefoon of boek direct via onze online agenda op:

https://calendly.com/82dress