Homeparty boeken?


U legt met 82Dress een datum vast voor een homeparty, en u nodigt minimum 8 vriendinnen uit die de avond komen bijwonen.

82Dress helpt u bij de opzet van uw homeparty, uw vrienden worden uitgenodigd via een facebook event en/of per mail. De inhoud van de events en mails wordt door 82Dress bepaald. We geven u ook een document met tips&tricks, wat een sterke leidraad is voor de opzet van een 82Dress homeparty.

82Dress komt bij u met de volledige collectie. U en uw genodigden krijgen een presentatie in groep, worden deskundig door de stukken geleid en kunnen achteraf passen en de kledij onmiddellijk uit voorraad aankopen. U kan cash of met een betaalkaart betalen.

82Dress adviseert u voor de set-up teneinde de nodige sfeer te creëren. Om een idee te krijgen van hoe zo'n event eruit ziet, kan u bovenaan in de navigatiebalk bij 'foto's' sfeerbeelden bekijken van enkele afgelopen events en homeparties.

Voor de gastvrouw zijn speciale voorwaarden voorzien, zodat niet alleen uw vriendinnen, maar ook u nog lang zal nagenieten van een leuke fashion avond.

Meer info: neem contact op via facebook of per mail op info@82dress.com

Neem contact via facebook of stuur een mail op info@82dress.com

Reserveer hier uw homeparty: https://form.jotformeu.com/60624806602350