Homeparty details


U legt in samenspraak met 82Dress een datum vast voor een homeparty, en u nodigt minimum 8 vriendinnen uit die de avond komen bijwonen. Let op, wil u een homeparty boeken, wees dan snel, de aanvragen lopen binnen en worden nu vastgelegd voor de zomercollectie. De beschikbaarheid kan u hier bekijken.

82Dress helpt u bij de opzet van uw homeparty, uw vrienden worden uitgenodigd via een facebook event en/of per mail. De inhoud van de events en mails wordt door 82Dress bepaald. We geven u ook een document met tips&tricks, wat een sterke leidraad is voor de opzet van een 82Dress homeparty.

82Dress komt bij u met de volledige collectie. U en uw genodigden krijgen een presentatie in groep van de collectie, u wordt deskundig door de stukken geleid en achteraf kan u passen en onmiddellijk uit voorraad de stukken aankopen. U kan cash of met een betaalkaart betalen. 82Dress adviseert u voor de set-up teneinde de nodige sfeer te creëren. Om een idee te krijgen van hoe zo'n event eruit ziet, kan u bovenaan in de navigatiebalk bij 'foto's' sfeerbeelden bekijken van enkele afgelopen events en homeparty's.

Voor de host (persoon die de vriendinnen uitnodigt) zijn speciale voorwaarden voorzien, zodat niet alleen uw vriendinnen, maar ook u nog lang zal nagenieten van een leuke fashion avond.

82Dress bevoorraadt zich regelmatig met nieuwe collectie, zo blijft het uitnodigend om meerdere keren per jaar een homeparty te organiseren. De instap ligt laag (prijzen vanaf ong. €15) dus iedereen voelt zich comfortabel bij het concept en voelt zich niet onmiddellijk in zware uitgaven gepusht, zodat u ook na de homeparty al uw vrienden en 82Dress te vriend houdt ;-)

Meer info: neem contact op via facebook of per mail op info@82dress.com

Wil u op afspraak bij ons op het bedrijf een one2one rondleiding door onze collecties met aangepast stijladvies?

Neem dan gerust contact via facebook of stuur een mail op info@82dress.com

Reserveer hier uw homeparty: https://form.jotformeu.com/60624806602350